Östra Drottningvägen 37A, Tidaholm

På Östra Drottningvägen i Tidaholm ligger "Höghuset  i Tidaholm". Huset har hiss, inrymmer 19 lägenheter, varav 18 med balkong. Tvättmaskin finns i samtliga lägenheter.

Karta

Bildgalleri

Östra Drottningvägen, Höghuset i Tidaholm

Färgaregatan 4, Tidaholm

I trevliga radhus på Färgaregatan i Tidaholm finns 12 marklägenheter, Fyra st. 3 rok och åtta st. 2 rok. Tvättmaskin finns i samtliga lägenheter. Alla lägenheter är i markplan och har en egen terass. Carport finns också.

 

Karta

Bildgalleri

Färgaregatan i Tidaholm

Grevagårdsbyn, Skövde

Grevagårdsbyn ligger nära Grevagårdens Ridanläggning, som är en av Sveriges bästa ridanläggningar. Det naturnära läget är cirka 10 km om Skövde, längs Riksväg 26. Här finns lägenheter mellan 1 och 4 rum och kök. Lägeheterna har öppen spis och balkong eller altan i markplan.

Karta

Bildgalleri

Grevagårdsbyn (Söder om Skövde)

Ångloksgatan 11, Falköping

I ett trevligt bostadsområde ligger detta hus med 8 lägenheter som alla har balkong eller altan i bottenvåning. Trevligt läge med gångavstånd till centralstationen.

 

Karta

Bildgalleri

Lägenheter Falköping

Storgatan 32, Stenstorp

I direkt närhet till ån mitt emot livsmedelsaffären i har vi 16 lägenheter i 2 plan. Stenhus med loftgångar och hiss, lämplig för 55+. Alla lägenheter har altan eller balkong.

 

Karta

Bildgalleri

Våra lägenheter i Stenstorp

Centrumhuset, Stenstorp

Karta

Bildgalleri

Centrumhuset Stenstorp

Skultorp

Denna fastighet ligger centralt i Skultorp med gångavstånd till affär och busshållplats.

Bildgalleri

Skultorp Skövdevägen 39